torstai 15. marraskuuta 2012

Samsung Galaxy S3

Taisin jo täällä jotain mainita, että puhelimeni varastettiin Oulun reissulla! Ei pitäisi näköjään luottaa keneenkään JA VARSINKAAN lainata puhelinta siihen tarkoitukseen, että voidaan soittaa kaverille, että tulla alaovelle.. Jotkut ihmiset on vaan yksinkertaisesti läpimätiä! Helvetin rotta.

Tästä joululahjasta voin kiittää ainoastaan äitiäni. Vakuutuksesta pitäisi vielä saada rahaa tosin! Elin tuon Sony Ericssonin kanssa kaksi viikkoa ja se tuntui samalta kuin ei olisi omistanut puhelinta lainkaan! Tai no tietenkin sai puheluita, mutta entäs ne muut ominaisuudet? Millon puhelimesta on tullut tälläinen näin tärkeä osa arkipäivää? Saatoin joskus kävellä esim. johonkin kauppaan ja ottaa puhelimen esiin checkatakseni ineen Foursquarella, samaan aikaan tajuten, että kädessäni on Sony Ericsson. hahaha..
T. Foursquare-addikti

Tilasin Ebaysta siihen tollasen megasöpön takakuoren!! Ei maksanut kun 6euroa. :3 Ps. hieno kokoero


Tuossa pari kuvaa Oulusta! Tuon näköisenä tulin ryöstetyksi.. :'( Aivan kamalaa!


Nils Bech - A Sudden Sickness
Käytiin Oslossa levykaupassa nimeltä Tiger ja siellä soi kyseisen artistin kappale "I say this twice (A new meeting) ja rakastuin heti siihen paikkaan! Oli pakko mennä kysymään mukavan näköiseltä kassatytyltä, että mitäs helevettiä tämä nyt oikein on? Noh, päädyin sitten ostamaan "Look inside" -levyn! Ollut soitossa nyt koko viikon. Tutustukaa tuohon artistiin, ette kadu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti