tiistai 23. lokakuuta 2012

Helsingfors

Olin tosiaan koko syyslomaviikon Helsingissä ja oli kyllä niin hauska viikko! Teki hyvää pieni hermoloma Jyväskylästä. Ei siinä, tykkään kyllä Jyväskylästä ja sen ihmisistä, mutta en edes muista millon viimeksi olisin ollut näin kauan aikaa samassa kaupungissa! I mean, yli kaksi kuukautta........ Rupes tulemaan sellanen olo, että elämä on vaan luuppaavaa paskaa päivästä toiseen. Tässä nyt sitten vähän koostetta mitä viikkoni sisälsi! Kuvia olisi ollut paljon enempikin, mutta ne on kyllä aika julkaisukelvottomia.. haha
Tässä minä lähdössä Helsingin junaan! Löysin tälle rakkaalle turbaanilleni eri käyttötarkoituksen ja rakastuin. Olin tottunut käyttämään sitä ainoastaan nutturan kanssa.

Ainoa kuva saapumisillalta........ Me juhlittiin Otson synttäreitä! Espoosta ilta jatkui sitten hauskoissa merkeissä Bäkkärille!

Tämä oli joku random hirveän krapulan päivä! Odotin Hennaa sen talon edessä kiinalaisen ruuan kanssa ja yritin näyttää epä-epäilyttävältä.. Taisin epäonnistua D=


Näissä kuvissa on niin paljon muistoja, että tulee ihan nostalginen fiilis, vaikka tämä tapahtui vain viikko sitten! Lähdettiin Ennin kanssa vähän kaupungille sekoilemaan.. Mentiin DTM:ään ensin, mutta siellä oli ehkä kourallinen väkeä, sisältäen mega-creepyn miehen, jonka lenkkarien nauhat olivat auki. =X Se lähti vielä seuraamaan meitä. Pistettiin juoksuksi ja kadotettiin se! Meinattiin mennä yhteen toiseen baariin, mutta se ei ollutkaan auki, joten päädyimme sekoilemaan kaupungille ja ottamaan äLyPuHeLiMeLlAnI kuvia.. Niitä en kyllä kehtaa julkaista! Kiipeillään niissä näyteikkunoissa, makoillaan lehtien peittämässä suihkulähteessä ja tehään jotain kummaa tuomiokirkon portailla.. Kaiken tämän jälkeen päädyimme Ennin ja Nooran kämpille Espooseen, jossa siis otin nuo kuvat!

Minä polttamassa Gay-savuketta!
Keskiviikkona oltiin sitten lähdössä DTM:ään, koska siellä oli GAY-KARAOKE.. hahahahha.. Sitä läpän määrää! Pian tulee varmaan gay-maitoa ja gay-leipää sekä gay-rahaa. Jos DTM on homobaari, niin miksi se pitäisi erilleen mainita, että luvassa on gay-karaokea? Saatana.


Yöllistä kalliota rakastan paljon! Haluan muuttaa sinne vielä joku päivä.

Viikko huipentui perjantaina Venuen POTB: Dragon Tales -bileisiin! Tässä ollaan Suvin, Jannen ja Hennan kanssa etkoilla Kalliossa! Siemailimme sivistyneesti viiniä.. hih

Tomerana lähdössä tamppaamaan! XD Nuo mun lempparikengät meni paskaksi tuona iltana.. Toisesta maiharista repsottaa kanta ja toisesta meni POHJA HALKI. Noh, tulipa ainakin tanssittua! Hulluhan siinä ois ollu, ellei olisi tanssinu. Nuo oli aivan ylitsepääsemättömän ihanat kekkerit!

Suvi lähettää muisQja kaikille!
Siinä teille vielä loppukevennykseksi Hennan söpö jänis nimeltään Helmeri!

2 kommenttia:

  1. aivan älykiva toi sun inkkarikuviopaita! :--))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiiiiiiitos saara!!! :3 se oli kyllä kiva löytö monkista! =D

      Poista