torstai 6. syyskuuta 2012

JKL All Stars Vol. 2 - All Stars, All Stars

Viimein näitä kuvia tänne! Jos muistat salaman räpsähtäneen sinua kohti, voit laittaa minulle sähköpostisi niin lähetän kuwia sitten.. =)
Joo, mutta oli kyllä hauskat bileet! Meille oli vaan laitettu Katjan kanssa lipunmyyntiin vuoro klo. 12-01 ja saatiin tietää se vasta paikanpäällä. Ei oltu katottu ollenkaan aikatauluja eikä mitään, niin saatiin tietää, että sillonhan soittaa Dj Psykonautti! Sehän nyt ei käynyt päinsä, koska Olaahan me sinne juuri tulimmekin kuuntelemaan.. =D Saatiin sitten kivojen poekien kanssa sumplittua, että he tekevät puolen tunnin vuoron ja me sen toisen puolen! Aivan järkyttävän kivat kekkerit kyllä! Sai nähdä tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin, nimittäin siellähän oli aika paljon sitä populaa..
Nyt en jaksa oikein kirjottaa mitään ihmeempää, kun ajauduttiin luokkalaisten kanssa eilen passioniin "yksille" ja nyt on vähän tukka kipeä! Tähän päälle vielä koulupäivä ja neljän tunnin päikkärit.. Heräsin siis juuri ja mietin, että miten ihmeessä sitä pääsee nukkumaan uudestaan ja herättyä huomenna klo 07.

Hiiren oikea klikkaus ja "avaa uuteen välilehteen," jos haluat kattoa vaakatasossa olevaa kuvaa isompana.

2 kommenttia: