tiistai 14. elokuuta 2012

weeeeeeeekend

Olipas hauska viikonloppu! Tuli toiseks viimenen palkka perjantaina, joten piti mennä kaupungille vähän shoppailemaan! Sitten yhtäkkiä Katja soitti, että hän on tulossa Jyväskylään Tampereelta käymään pariksi tunniksi. Käytiin sitten kaffilla (niinkuin kuvasta näkyy XD) ja löpistiin kaikkea! Illemmalla lähettiin käymään Tonin ja Oonan Anniskeluravintola RUMAssa, jossa oli muuten melkoisen hyvä meininki. Piti vaan hillitä itsensä, koska oli tehnyt niin paljon suunnitelmia lauantaille, haha..
Rupean muuten pikkuhiljaa näyttämään ihan pojalta! Tää ei oo ollut yhtään suunniteltua, mutta se vaan on tapahtunut.. Onkohan tämä nyt sitten tullut ihan pysyäkseen? Viime syksynä käytin aika paljon leggingssejä ja meikkasin ihan helvetisti! Oon ollut viimeisen puolen vuoden aikana hiukset auki noin kerran! ;O Nuttura on ystävä. Meiksuttelua en kyllä lopeta ikinä... hih
Lauantaina piti ottaa paljon kuvia, mutta se sitten vähän jäi ja ilta tuli ja kalja oli hyvää......... Pidettiin Tonilla ja Oonalla (+ muut kaiffarit) paskan musiikin juhlat! eli kuunneltiin Petri Nygårdia, Duoa, CALL ME MAYBEÄ... jne. Olis ehkä tarvinnut enemmän viinaa niin olisi lähtenyt aivan käsistä! Mentiin taas RUMAan rumailemaan, mutta päätinkin kesken illan lähteä Escapeen käymään. Kävin siellä nyt ensimmäistä kertaa.. Monet ovat kehuneet, monet haukkuneet, minä taas yllätyin! Siellä oli kyllä pistetty paikat aivan uusiksi esim. aivan mega iso tanssilattia.


Oli aivan älyttömän hauska ilta, mutta seuraava päivä olikin vielä kivempi! Sillä päätettiin pienessä krapulassa ihan extemporella lähteä käymään Peurungassa kylpylässä. Taisin löytää uuden harrastuksen! Odotan innolla Aaltoalvarin avautumista.. ;O
Huhhuh, nyt on kyllä ollut pari päivää sitten aika väsyksissä! Oon muuttanut takaisin Jyväskylään vähän yli viikko sitten ja en ole vielä kerennyt/halunnut purkaa muuttolaukkuja.. Niin hirveästi tullut kaikkia muutoksia elämään!
Tulos:

Mitenhän ikinä jaksan siivota täällä? Näitä vaatteita sikiää joka reijästä, tää on ihan hirveä ryönäluola!
MorbeeEeEeEeEeee

2 kommenttia:

 1. Ylin kuva oikeella... IHAN POIKA!! Ei sua tunnista enää </3.. XD

  JOONA MEIDÄN PITÄS NÄHÄ JOSKUS TAAS! Ilmottele ku tuut Seinäjoelle vaikka XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha, tää on tapahtunu kesän aikana ihan huomaamatta!
   joo niin pitää!! mä ilmottelen vaikka kun olen tulossa seinäjoelle päin, en kyllä tiedä sitten että millon? XD ei oo sinnepäin varmaan vähään aikaan asiaa, kun tää uus koulukin alko!

   Poista